Nu räcker det!

Jag vill aldrig mer höra ett ord om den här sörjan. Det räcker med klagande nu och skitsnack leder aldrig någon vart annat än att man mår dåligt, gör något åt det eller live with it helt enkelt.

Och att vissa är så dumma att ni inte förstår att det inte går att skriva vad som helst i kommentarsfältet. Från och med nu granskar jag alla kommentarer innan publicering eftersom att det tydligen är nödvändigt.


Och i fortsättningen kommer detta att bli en positiv och snäll blogg! Att använda bloggen som en soptunna för alla negativa tankar är helt enkelt inte sunt och ger givetvis inte heller någon positiv bild av mig i övrigt utan snarare en som är rent missvisande. Det är ju så enkelt att avreagera sig i bloggen och det är jag garanterat inte ensam om att tycka heller. Men i slutänden får man alltid ta konsekvenserna av det man skrivit och då är det sällan värt det. Det är därför klokt att tänka till både en och två gånger innan man publicerar ett inlägg i bloggen, skriver man något man inte skulle kunna stå för IRL FTF bör man således inte heller skriva i bloggen. Det gör betydligt mer skada än vad det gör nytta och kan till och med vara rent olagligt. Sen det där om att det skulle spela någon roll om man skriver ut namn eller inte är bara trams, går personen man pratar om att identifiera genom något man skriver, så är det precis lika fel som om man skulle skrivit namnet rakt ut.

Vem som helst kan läsa det du skriver på bloggen. Precis vem som helst och till och med de du aldrig föreställer dig ska läsa din blogg. Finns det inlägg i din blogg som du inte vill att vem som helst ska läsa? *Radera*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0