Filmtime!

Nu har jag tänkt sätta mig ner och se en film. Såhär lagom till halloween borde man väl se en skräckis, men det läskigaste som finns i min filmsamling är typ Änglagård, andra sommaren (hallå, Gottfrid dör faktiskt!), så det får bli en svensk komedi som vanligt istället. Och lika glad är jag för det!

Snappade upp dessa visa ord i en blogg

"Att försöka glömma en speciell person är som att se sig själv gräva sin egen grav"


Shit pommes frites

Jag vaknade för 20 minuter sen! Vad hände?!

Många välbesökta bloggare kan inte ha något liv?

Statistiken går rätt bra på min fotoblogg, senast jag kollade var jag uppe i 105 besök. Tänker dock inte låtsas som att det är bara av en slump och att jag är jätteglad och överraskad ... För faktum är att jag kort sagt slitit halvt ihjäl mig för att få folk att besöka min andra blogg. Hela dagen har jag suttit och läst bloggar och försökt skriva personliga kommentarer för att folk ska bli intresserade av att kolla vad jag är för en. Misstänker att jag lär få fortsätta så dag ut och dag in för att hindra statistiken från att åka i botten. Och nja, det är nog inte värt det om man har ett liv också ...?


Happy halloween

Äntligen har jag nu efter typ fem månaders utväxt, färgat mitt hår! Så nu är det svart och fint igen lagom till halloween. Ska dock inte göra så mycket under helgen annat än att sitta hemma och knapra godis, typ. Jippie! Eller hur var det nu?

Trött men glad

Uppe tidigt eftersom att jag ska iväg på körlektion halv nio. Dock kanske jag steg upp lite väl tidigt eftersom att jag redan gjort mig färdig och är klar för att åka ... Men det skadar ju aldrig att få lite tid över till att bara ta det lugnt. Dessutom upptäckte jag ju igår, som längtat efter Photoshop hela lovet, att datorn jag lånade från skolan för praktiken OCH HAR HEMMA NU ju har Photoshop installerat på sig. Så nu sitter jag uppkopplad på den och är helt lycksalig.

Och that's quite much it. Ska surfa runt lite nu så ha det bra gott folk! :-)

Nu har jag även en fotoblogg

Det är bara att inse att denna blogg blivit för liten för alla foton jag tar. Därför har jag nu skapat en särskild fotoblogg där jag lägger in foton jag tagit och redigerat. Så denna blogg kommer i fortsättningen bara handla om ... Allt annat. Det blir väl bra?

Men vill ni kolla på bilder så besök gärna Fotobea.blogg.se, känner riktigt vilken hipphetsfaktor det där namnet har alltså! Not. Men jag har absolut ingen fantasi när det kommer till bloggnamn och det duger väl ändå för det jag gör. Ja, fotar alltså.

Jag lever

Har varit ute och fotat vår vackra natur mest hela förmiddagen. Nu blir det till att ta itu med körkortsteorin och lite annat som behöver göras så det lär nog inte bli mycket tid över till datasittande inbillar jag mig. Tråkigt men sant.

Finns det verkligen en för alla?

Man ser den överallt, den där fantastiskt starka och obrytbara vänskapen. Där det är fullt naturligt att man delar allt med varandra och verkligen på riktigt bryr sig. Ibland känns det som att jag är den enda som inte funnit den ännu. Inte så att jag inte har några vänner, bara ingen som bara känns sådär självklar att det inte är någon som helst tvekan om att man är just bästa vänner.

Det händer att jag hoppas på att någon helt plötsligt ska dyka upp och säga "Men du, jag vill jättegärna vara den där speciella vännen!". Fast det är ju ungefär som att drömma om att prinsen på sin vita springare ska komma och rädda en. Känns det som, i alla fall. Och kanske är det en fånig förhoppning som var okej när man var typ tio år. Men ändå ...

Ja, hon var visst lika smart då som nu



En gång i tiden var det ganska lätt att få körkort, i alla fall om man var kändis. Eller var det ...? :-P

Helt otroligt! Eller?

Ett under har skett! Typ ... Jag vaknade typ nyss och har alltså sovit precis sådär äckligt länge som jag igår önskade att jag sovit. Fast i och för sig vaknade jag två gånger jättetidigt på morgonen så jag är lite tveksam till om det var värt det hade nog hellre sovit oavbrutet fram till jag vaknade.

Men men, nu ska jag gå ner och ta mig något att äta så jag orkar med dagen :-)


(Det är våran kökslampa på bilden btw)

En kväll som alla andra



En kväll bestående av tv tittande och tiokronorschips från Rusta. Vore väl synd att klaga på något sådant?

Nu ska jag krypa ihop i sängen och läsa ur Gösta Berlings saga, vilket jag gjort till och från under en väldigt lång period nu och lånedatumet från biblioteket har för länge sedan gått ut. Kanske inte den mest sträckläsarvänliga bok jag läst, men jag har gett mig tusan på att plöja mig igenom den! Så ja ... Bäst jag fortsätter nu.


Det finns inga genvägar till körkortet, tydligen

Jag är verkligen hopplös! Varför lyckas jag gång på gång inbilla mig själv att andra halvan av körkortsteoriboken är totalt onödig och att det räcker med att jag läst första halvan för att klara av faserna på körskolans hemsida? Nu har jag alltså för andra gången suttit och svarat på 70 frågor helt i onödan. Typiskt mig alltså, att försöka göra det lätt för mig. Men nästa gång ska jag allt se till att vara bättre förberedd! Inbillar jag mig i alla fall.

Bye bye moneysar

Hemma igen. Känner att födelsedagspengarna flygit iväg fast jag egentligen inte köpt något ... Förutom en påse chips, en köttbullsmacka och en trocadero då. Inget vettigt dock eftersom att allt som finns i affärerna antingen är för dyrt eller för tråkigt. Är ju rätt inne på något rätt extremt även om jag inte riktigt vet exakt vad, men jag har en känsla av att jag bor i fel stad i fel land för den typen av utbud.

Nog om det dock, nu ska jag försöka ta itu med körkortsteorin eftersom att man om man klarat alla faser innan nästa tisdag är med i utlottningen om en gratis körlektion. Och det skulle ju såklart inte sitta fel, även om jag tvivlar lite på att jag lär vara nog fullproppad med kunskap tills dess. Men försöka duger ju :-)

Videoblogg- Snabb uppdatering om läget


Voila!



Min nya kjol är färdigsydd och klar! Jag är supernöjd med resultatet och måste säga att jag är förvånad över hur duktig min mamma faktiskt är på att sy om saker, det hade jag ingen aning om.

Btw, det är kallt att vara barfota såhär års!

Snön är borta!

Klockan är typ 11 men nästan alla i huset ligger och sover fortfarande, helt otroligt! Själv vaknade jag kring 9 men det får väl erkännas att jag blev lite besviken på mig själv att jag inte kunde få sova äckligt länge jag också och vakna överdrivet utvilad.

Snön har i alla fall smält bort under natten har jag upptäckt, riktigt typiskt eftersom att jag fick en jättebra fotoidé som inkluderar snö, men jag får genomföra den när snön återvänt istället. Det lär ju finnas tid om man säger så, haha.

Mamma håller förresten på att sy in en kjol åt mig som hon har haft förut. Den är dock lite för rosa för henne så nu har jag fått ta över den, och jag kan bara säga att det verkar bli superfint av det jag sett hittils! Toppenbra, det är aldrig fel med fina kjolar ju.

Nej, men vad är det man brukar säga? Ha en bra dag allihopa så kommer jag säkert på något mer spännande att skriva sen, kanske!

Hur mycket tid går inte bort åt att grubbla över utseende?

Varför bryr vi oss egentligen så himla mycket om hur andra ser ut? Är det någon som har en ny hårfärg till exempel, så måste alla ha en åsikt om det. Som att det vore något att prata om eller uppröras över, egentligen. Själv har jag aldrig varit den som lyssnat på hur andra sagt att jag borde se ut, utan har kört min egen stil. Har heller aldrig funderat särskilt mycket över vad andra ska tycka om mig. När jag färgade håret svart verkade det vara en jättestor deal för alla ... Utom jag själv.

Jag har verkligen aldrig tvekat över att prova något jag velat göra gällande mitt utseende. När jag valt hårfärg har jag aldrig någonsin ägnat någon längre tid åt att grubbla över om den kommer passa mig eller inte. Det är liksom ingen stor grej när man tänker efter, blir det inte bra kan man alltid färga om men det är bättre att vågra försöka än att ägna en massa tid åt att sukta efter den där häftiga hårfärgen man aldrig vågade prova.

Och världen går inte under om någon tittar snett på dig för hur du valt att klä dig. Huvudsaken är att du trivs med din egen stil, eller hur? Dessutom finns det inget härligare än folk som vågar sticka ut!

Ett nytt ord?

Hur trött är man när man pluggar körkortsteori och läser trottokant istället för trottoarkant?

Strike a pose



Tydligen finns det vissa som har systemkameror bara för att kunna egofota?! Nej för fasen, jag hör inte till den kategorin utan fotar mycket annat också även om jag inte har något emot att ja ... Egofota ni vet.

Men jag skulle faktiskt inte ha något emot att ha ett gäng modeller att dra med ut på udda uppdrag. Faktiskt.

Hejja mej!

Nu ska jag vara jätteambitiös och fortsätta på boken jag håller på att skriva. Godiset får bli mitt sällskap. Wish me luck, eller nåt ;-)


En försenad present

Fick en försenad födelsedagspresent för en stund sedan ...



Som innehöll dessa ...



Blev jag glad? Nej ... Jag blev JÄTTEGLAD såklart, har spanat in dem tidigare men jag hade inga pengar just då så det var underbart att få dem ♥

Allt är inte guld som är rosa

Say hallo to my new bff. Jag kallar honom Rosa Surisskallen, men önskar kanske att han kunnat vara lite mindre ... Sur. Men fin är han i alla fall där han glänser över alla de andra godisarna.

 


Sudda sudda sudda sudda bort din sura min

Än en gång sätter jag mig ner och gör ett försök att planera in något i min kalender som vid det här laget är full av överklottrade aktiviteter. Har i alla fall bokat in en körlektion på fredagmorgonen så det är alltid något i alla fall! Då är bara frågan vad resten av veckan ska fyllas med, men jag ska då inte sitta inne och sura hela lovet bara för att det inte blev som jag tänkt mig, aldrig! Nu när den värsta besvikelsen lagt sig börjar jag kunna se ljuset igen och livet är ju alldeles för kort för att kasta bort det på att deppa ;-)



Glada miner ska det vara!


BESVIKEN

Jag blir så besviken! Nu har pappa borta i Afrika blivit tvungen att boka om hemresan och kommer inte hem förrän nästa måndag, vilket betyder att inte bara halva utan hela mitt lov är förstört. Dessutom kommer jag pga. detta inte ha tillgång till mitt pass och då går det åt skogen med riskettan. Varför ska alla mina planer bara gå i kras? Orkar inte!

Hade ju precis börjat känna mig positivt inställd till lovet trots allt, och så detta. Och laddat upp med godis för idag hade jag för att kunna plöja mig igenom fotofilmen. Nu smakar godiset inte gott längre och med besvikelsens tårar som hotar med att tränga fram är det ingen idé att försöka koncentrera sig på filmen heller.

Får väl göra som vanligt istället och läsa bloggar om spännande personer. Det kanske kan skingra tankarna?

Update: Till och med min körlektionstid imorgon blev avbokad!

Videoblogg- Morgon och bloggstatistik


Can't we just bring back time?

Jag vill sitta uppe bland bergen i Turkiet igen, dricka blomte och prata med trevliga norrmän jag knappt förstår! :-)




Ljusterapi?

Apolivaparodi



Var nog en av de få som tyckte att Apolivareklamen faktiskt var väldigt fin, när den gick på tv. Det hindrar mig dock inte från att skratta hejdlöst åt denna galna parodi. Hmm ja, min humor är sämst ^^

Och den riktiga apolivatjejen är faktiskt väldigt vacker tycker jag! Apolivareklamen är enligt mig en av de finaste reklamer som någonsin visats ♥

Videoblogg- Jag svammlar på


Jag älskar kommentarer!

Jag blir så glad! Bland det bästa med att driva en blogg tycker jag verkligen är alla kommentarer. Inte så att jag inte förstår att många av de som kommenterar gör det bara för att själva få besökare, men det spelar liksom ingen roll. Kommenterar någon min blogg besöker jag den, och om det då bara i ett enda fall av tusen visar sig att bloggen är läsvärd tycker jag verkligen att det är värt det! Jag älskar verkligen att läsa bloggar som på något sätt kanske sticker ut lite från mängden ... Kan inte säga exakt vad som gör en blogg speciell, men när man hittat en sådan blogg bara känns det i hela hjärtat att man kommer fortsätta läsa den.

Just därför, spelar det ingen roll om kommentarerna jag får skriker ut BESÖK MIN BLOGG eller om de verkligen känns personliga. För jag vill inte missa ett enda tillfälle att kanske få ta del av en riktigt unik bloggares intressanta och spännande inlägg! Så kommentera vidare gott folk, och tipsa hemskt gärna om bloggar ni själva finner läsvärda ♥

Vardag och lov flyter ihop

Lovvecka. Det hade ju kunnat vara helt fantastiskt, om jag haft något inplanerat. Tanken var att jag och min bror skulle åka till pappa på torsdag och stanna till på söndag men nu kan vi tydligen inte åka förrän på fredag. Att jag dessutom sa bort att rida älsklingspollen på torsdag innan jag visste det gör ju inte saken bättre.

Så nu ser det ut som att mitt lov kommer att bestå av körkortsteori, renskrivning av loggboken till projektarbetet, sammanställning av en skoluppgift för att inte nämna höjdpunkten; fototeori! Och att jag ska rida på onsdag då, men kom igen, EN dag?!

Har lust att bara strunta i allt och dra iväg till varmare breddgrader istället för att inte ens på lovet få slippa denna vardagstristess! Nu blev detta ett väldigt negativt inlägg, men det känns verkligen så nu. Negativt och tråkigt.




Wohoo

Kan knappt tro mina ögon, har jag verkligen tjänat hela 50 öre på att videoblogga?! Haha, skojade bara, det är ju inte direkt något jag gör för att bli rik :-P

Just nu sitter jag i alla fall och försöker installera photoshop på datorn, sist jag försökte (och gångerna innan dess ...) gick det inte så bra men jag hoppas att det på något mirakulöst sätt ska fungera denna gången. Har nämligen ett sånt grymt sug efter att designa och redigera, speciellt nu när jag har min nya superkamera. Och bloggdesignen kan behöva ett lyft. Så nu får photoshop gärna fungera som det ska ...

Not loving you is harder than you know



Någon gång hörde jag denna låt någonstans och la till den bland mina youtubefavoriter. Sedan glömde jag bort den, för att nu upptäcka den igen. Shit alltså ... Måste vara en av de finaste låtar jag hört ♥

Lär er köra innan ni ger er iväg på loppis!

Var ute och övningskörde med mamma idag, vi skulle till en "liten loppis" ... Den visade sig vara jättestor! Bilar längs halva vägen och som kom och åkte hela tiden på en smal väg som det inte gick att mötas på. Efter att ha stått och väntat ett bra tag på att få komma ner bestämde vi oss tillslut för att det var min tur att köra, men då kom det en bil från andra hållet helt plötsligt och vägrade stanna!

Resultatet blev att vi möttes på mitten och kaoset var ett faktum. Då han vägrade backa och jag inte kunde göra det då det var bilar bakom mig och en stor väg längre bort, resulterade det i att det kom fler och fler bilar bakom även honom och till råga på allt började alla tuta. Blev så grymt irriterad på alla omogna vuxna så jag själv var påväg att slå näven på tutan i protest, men då det ju inte skulle lett till något behärskade jag mig och lät bli.

Hur slutade det? Övningsköraren och hennes mamma fick byta plats, bilarna bakom oss fick backa upp för backen och tillslut även vi bland raderna av parkerade bilar på båda sidorna om oss. Mammas ben skakade, så det var en rätt knivig situation även för en erfaren förare. Då kan ni tänka er hur det skulle varit om jag kört! Men jag blir faktiskt sur på att den enda som gjorde rätt var jag, medan alla inkompetenta vuxna parkerade som huliganer och körde när de inte skulle ha kört. Visa hänsyn och stanna hellre en gång för mycket än en för lite, okej?


I ain't going to give up!

Jag får väl erkänna att vårat förhållande varit lite svajigt. Men i grund och botten älskar jag dig lilla vän, och vi ska nog komma överens också så småningom!



Beatrice + Canon EOS 450 D
♥21 oktober 2009 ->


Jag tycker ingenting om dem! Okej?

Fick en fråga i kommentarsfältet om vad jag tycker om en viss, känd och omdiskuterad bloggerska. Det fick mig verkligen att börja fundera, förväntas jag verkligen ha en åsikt om henne och måste man verkligen ha det? Själv tycker jag det är så dumt att det ska vara på det viset, som att man måste ha någon att störa sig på jämt och ständigt. Det måste man givetvis inte och det skulle aldrig falla mig in att läsa någons blogg bara för att kunna störa mig på hur blåst dens innehavare verkar vilja framstå som. Tycker faktiskt inte att någon ska tjäna pengar på att folk stör sig på dem. Vad tycker ni?

En stadstur

Tillbaka från stan nu. Några vinterskor blev det inte eftersom att 99% var svarta, 0,5% var opraktiska och 0,5% inte fanns i min storlek. Hittade annars ett par jättemysiga och fina på Kappahl (!) men de var för små så nu får jag förlita mig på att jag hittar några skor i Luleå istället. Köpte mig dock hårfärg vilket verkligen var på tiden då det gått fem månader sen sist jag färgade ... Dags att fräscha upp sig känner jag, det är faktiskt inte kul att gå och känna sig sunkig bara pågrund av att man börjar få tillbaka sin naturliga hårfärg!

Videoblogg- Det har snöat!


Egofoto är mitt förnamn



Hur kan ni komma och påstå att JAG skulle ha lite att göra?

Tur!



Ja, här kan man verkligen tala om att ha tur!

Bara vänta och se

Läste just att en ny hjärnforskning visar att hjärnan utvecklas för fullt i tonåren och inte mognar helt förrän man är kring 25 år. Beslutsfattandet är segast att utvecklas.

Betyder det alltså ... Att det kanske fortfarande finns hopp för mig?

Svarta det är vi allihopa

En videoblogg kommer troligtvis senare idag eftersom att jag inte orkar sammanfatta dagen i text.



Efter praktiken idag gick jag i alla fall och provade kläder på en affär i väntan på bussen. Det roliga med att prova bara för skojs skull, är att man kan testa kläder man aldrig skulle komma på tanken att bära i vanliga fall. Typ överdelarna på bilden ovan. Men ändå ... Inte fult!

När jag sedan satt och väntade på bussen la jag märke till att varenda jäkla människa ju har svart jacka på sig! Inklusive jag måste erkännas, tyvärr. Det är nästan skrattretande egentligen hur svart klädda vi är här i Sverige! Den enda som hade en lite mer färgglad jacka av de jag såg, var såklart kines. Och barnen förstås! De som klev på bussen utanför skolan var en hel explosion av färger! Så synd att det ändras när man blir äldre.

Couldn't we be more like the pearls?


Kommisarie Späck

Som det stora BECK-fan jag är blev jag inte särskilt förvånad över att hitta detta klipp när jag kollade igenom mina gamla favoritklipp på youtube. En kul parodi som nästan, men bara nästan, slår orginalet ♥


Dagen efter

Det här måste ju utan tvekan vara det finaste födelsedagskort jag någonsin fått! Det kom med posten idag och var från en av mina härliga mostrar, så tusen tack till henne och till alla andra som grattade mig igår i bloggen, på facebook, med födelsedagskort osv. Det värmer i höstrusket!







Pattikanterna roar sig så gott de kan

Alltså ni får ju inte tro att det var väldigt slappt och flamsigt på praktiken idag ...






"Vad glor ni på? Har ni aldrig sett en pattikant förut?"



Vi hade faktiskt bara inget att göra. Okey?


Födelsedagstårtan



En likör med päronsmak fick jag också. Och en öl till maten, men den smakade apa så jag drack inte upp den. Men ändå liksom, vuxenpoäng?!





Och så fick jag några kostråd med posten, känner att jag verkligen borde ta åt mig av dem och följa dem slaviskt. Näää jag skojade bara såklart, sådär har jag ju redan levt i evigheter!

Jag fick en systemkamera men är vilse i tillbehörsdjungeln

Hjälp! Jag har fått en systemkamera i födelsedagspresent av mamma och bonuspappan! ♥ Det är en Canon 450 D vilket är samma som vi fotar med på skolan. Nu sitter jag alltså och tittar på tillbehör; objektiv, speedlites ... Herre gud alltså, varför har vi inte fått lära oss mer om detta på skolan?! Jag vill verkligen unna mig att köpa lite ordentlig, kompletterande utrustning till min kamera men har ingen aning om vad som kan vara nödvändigt.

Nu är jag istället helt lost i kameradjungeln. Vad är till exempel dealen med att köpa ett makroobjektiv för 11 000 kr när det finns sådana för 3000 kr? Blir det mycket stor skillnad? Och hur bra är ett teleobjektiv för 1600 kr när det finns sådana som kostar typ det tiodubbla?

Jag är så körd!


Now I can finally reach the sky



Eller i alla fall träden kanske, för jag har kommit hem från praktiken efter att ha gått på stan en stund. Tanken var att jag skulle unna mig att köpa ett gulligt diadem men de jag hittade var antingen för mycket eller för lite ... Fast nä, jag vägrar inse att jag skulle vara en sån där lagomsvensk för det! Jag menar faktiskt inte på det viset, men kan däremot inte förklara exakt hur jag menar, men skitsamma :-) Tittade även på söta fiskar, ödlor, sköldpaddor och lite andra djur tillsammans med Mi. Minisköldisarna var gudomligt söta, blev nästan sugen på att köpa en!
 
Ikväll blir det god mat och tårta, förhoppningsvis får jag väl några presenter också om jag har tur, haha. Fast jag tycker ärligt talat inte presenterna är det viktigaste, utan allt gott man får äta när man fyller år! Jo, jag är en riktig gottegris får jag väl erkänna.

18 år idag

En dag äldre än igår, men ändå sååå mycket äldre!

Sitter på praktiken och parasiterar på Lenas internet några sekunder. Men nu ska jag återgå till arbetet, som jag visserligen är klar med ... Tangentbordstangenterna är jättehäftiga förresten!

Sista kvällen som 17

Medan Blondinbella bloggar om sin sista kväll som 18-åring borde jag väl blogga om min sista som omyndig, med en sammanfattning av vad som hänt under mitt år som 17. Jättebra idé förvisso, om det nu hänt något särskilt det vill säga. Men jag gör väl ett försök att sammanfatta de mest spännande händelserna ändå.

1. Jag gjorde jättefina marknadsföringsgrejer åt några konstnärer under praktiken.

2. Jag tillbringade två veckor i Turkiet.

3. Jag åt älghjärta, lyckligt ovetande.

4. Jag skrev klart min första hela bok.

5. Jag fotade på melodifestivalyran och fick en biljett till genrepet.

Tja, kanske kan det väl inte jämföras med en lista skriven av en av sveriges största bloggare. Men så är jag ju bara en vanlig människa också ;-)


Min körskolelärare är bäst!

Hade körlektion idag, egentligen gick det jättedåligt men min körskolelärare är så fruktansvärt rolig och tålmodig så det gjorde nästan inte så mycket, haha :-) Skulle aldrig klara av att ha hans jobb dock, jag skulle antagligen blivit jätteirriterad på mig i så fall, för jag hade lärt in en sak fel och lyckades verkligen aldrig komma ihåg hur jag egentligen skulle göra! Han fick alltså tjata en hel del på mig om det, stackaren ...

Jag vet förresten att jag ska få en stickad mössa i födelsedagspresent, mamma råkades försäga sig. Fast i och för sig, hon var nog inte seriös ... Och synd är väl det, för jag behöver verkligen en ordentlig mössa nu till vintern. Men öronen får väl fortsätta läcka ut varm luft ett tag till då, jag överlever nog? 


Och nej, jag satt inte och smygåt cupcakes på praktiken. Ehm ...




The D day tomorrow

Kan knappt förstå att jag faktiskt blir 18 år imorgon. Eller nej förresten, jag kan inte förstå det! Imorgon får jag göra precis vad jag vill; flytta hemifrån, resa iväg, gå ut på krogen, beställa saker från internet, ringa in och svara på frågor i värdelösa frågeprogram på tv ... Typ allt!?

Fast i praktiken ser det såklart annorlunda ut eftersom att jag knappast har pengar till det. Men bara tanken på att jag skulle kunna är ju helt fantastisk bara den!

Adoptera ord?

Läste att flera hundra engelska ord som en gång levt meningsfulla liv, sakta tynar bort. Såklart tycker jag att detta är fruktansvärt tragiskt, men nu finns lösningen för de som i likhet med mig vill rädda de stackars orden! Nu går det nämligen att adoptera ett ord på en fruktansvärt gullig sida. Mitt hjärta smälte totalt och jag har fortfarande inte bestämt mig för vilket ord jag ska rädda. Vill ju ha allihopa :-D

Adoptera ett ord här ^^

Update: Nu har jag adopterat två ord, och jag fick diplom till och med.

 


Me lajk armband




Sötsaksberoende

Musklerna värker och jag känner mig helt kraftlös. Undrar om det beror på att jag fått den fruktade svininfluensan eller om det är sviterna av avfallningen i torsdags? Eventuellt skulle det också kunna bero på alla cupcakes och rostade vita bröd med lemon curd som jag ätit på sista tiden. Tänk om mina muskler, ack och ve, har börjat förtvina! Dock måste jag säga att jag hoppas på det första alternativet som ju var svinis, för då vet jag i alla fall att det är något övergående. Dessutom har jag faktiskt bara ätit tre cupcakes idag och tre lemon curd mackor, så såå farligt är det väl inte ... Eller?


Allt och ingenting

På onsdag is the big day. Jag har försökt förtränga det men jag antar att det är omöjligt att glömma sin födelsedag. Ni tycker kanske jag är knäpp som vill glömma att jag fyller 18 år, men jag har mina anledningar. 18 innebär att man räknas som vuxen och måste ta en massa ansvar. Jag känner mig inte alls vuxen, vill inte!

Krya på dig förresten, Mi! :-)


Smart får man vara, men ...

Problemet med headern var fort löst, jag tog helt enkelt en vanlig bild istället och slipper på så sätt störa mig på den dåliga kvaliteten på headern jag hade tidigare. Nu får jag istället störa mig på mina operfekta smurfcupcakes som är så vackert blåa och passar fint ihop med den rosa bakgrunden! Haha.

Men alltså jag blir nervös när ingen kommenterar något. Är designen så ... Ful att jag borde ta en av blogg.se's standardmallar istället? Tystnad, denna talande tystnad alltså.  

Videoblogga, det är frågan

Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men jag funderar på allvar på att börja videoblogga. Därför har jag skaffat mig en användare på videofy me för att kunna lägga upp saker där.

Här kommer därför en testvideo som jag gjorde igår och som jag gärna skulle vilja höra era synpunkter på. Kul idé eller bara pinsamt?



Jag vill ha en fiin header ju!

Är redan less på min nya bloggheader, inte bra med tanke på att jag haft den i endast en dag. Men den är helt enkelt tråkig! Hade velat göra något riktigt snyggt och avancerat i photoshop ... Men jag har inte programmet och det är min stora sorg.

Ser ut som att jag (och ni) dessvärre får dras med den simpelt tråkiga jag har nu, såvida inte ett mirakel sker.

Svenska Hollywoodfruar- eller?





Har varit lite nyfiken på vad det där programmet, Svenska Hollywoodfruar, som man hört så mycket om egentligen är för något. Sökte på youtube och hittade dessa klipp. Är lite osäker på om de är verkliga eller parodier, men roliga är de i alla fall ;-)

När höstdagsmorgon glimmar ...








Everything about you, reveals that I am nobody without you.


Ny design och cupcakes!

Kändes som att det var på tiden att designa om bloggen- sagt och gjort. Nu känns den mycket mer som jag, eftersom att jag faktiskt är en väldigt rosa person! :-P



Idag bakade jag mina första cupcakes någonsin, ett spontant infall så jag fick helt enkelt ta det vi hade hemma. Det vill säga, inte särskilt mycket. Blå karamellfärg och citron fick det alltså bli och jag kallar dessa högst tvivelaktigt fina skapelser för Smurfcupcakes, passande nog :-D

Flickan som lekte med elden

Har varit på bio idag tillsammans med mamma och Maria och sett Flickan som lekte med elden. Den var precis som ettan jättebra, jag skulle vilja vara lite mer som Lisbet Salander (huvudkaraktären) bara för att hon är så grymt cool och bra på att ta vara på sig själv! Får väl se om det blir några piercingar och en draktatuering följt av några boxningslektioner och pass på gymmet. Fast nja, jag tvivlar väl ...

Vissa saker vill man inte glömma

Jag antar att det borde glädja mig att han har det bra, men istället sliter det ut mitt hjärta och lämnar det i en blödande pöl på marken. Hur lång tid som än går och vilka hästar som än korsar min väg kommer han alltid äga en särskild bit av mitt hjärta.

Trots att jag vet hur ont det gör att se bilder av honom med någon annan, kan jag inte låta bli att då och då gå in på hemsidan och se så han fortfarande har det bra. Fast det river upp gamla sår som jag trodde var läkta efter all tid som gått. Men jag antar, att de kanske aldrig gör det helt.

Äkta kärlek gör så fruktansvärt ont.



  








I nästa liv då kanske?

  

Som ni ser sitter jag och tittar på Idol :-P I mitt nästa liv skulle jag  för övrigt inte ha något emot att bli fotogenisk om det inte är för mycket begärt?

Praktikfredag


Mi hade roat sig med att riva sönder ett papper och lägga alla bitar på datorn.




T/R folket hade pantat burkar vilket betydde FIKA för våran del!


I väntan på att Mi skulle få en alvedon passade vi på att beskåda några vackra karikatyrer av de anställda.


Mi tyckte det såg ut som att jag tittade på porr. Nejdå, påskliljor och vinterlandskap på sin höjd.

 
Hade lite att göra mot slutet så jag slängde ihop en bloggheader åt Mi. Hon tyckte bilden var ful, men hallå, det var den enda som fanns på datorn! :-P


Gjorde en illustration, Mi tyckte det såg ut som Idol-Carolina ...


Så jag fick för mig att jag skulle prova rita en "seriös" teckning av henne medan Mi ritade Idol-Calle.

Det är riktigt kul att ha praktik och speciellt när man är speedad på X antal koppar varm choklad, bullar och chokladbollar! Att det är jättetrevligt i fikarummet med alla vuxna som pratar om hur det var på deras tid, gör inte saken värre! :-)


Det grymma uppvaknandet

Såg just min blogg ur andras ögon. Gud så tråkig den är!

Tre dagar av praktiken


Första dagen välkomnade de oss med tårta. Okej, jag får väl erkänna att det inte riktigt var så utan de hade tydligen haft tårtbakartävling innan så det fanns kvar. Men gott var det i alla fall!


Mi satte godissvampar i chokladen, hur det smakade vet jag inte men gott såg det ut!


Emo-Mi tar på sig skorna. Slut på dag 2.


Muffins är gott, sådär satt hon typ halva dagen ;-)


Våran lilla hörna, det gick snabbt att göra sig hemmastadd.

Men eåh!

Kan man inte komma iväg från stan kan man i alla fall skapa sig en illusion om att man är någon annanstanns. Eller för all del, att man är någon annan på besök i lilla Skellefteå. Eftersom att jag är himla less på norrländskan var det därför ett välkommet avbrott igår att konversera med Mi på en dialekt från andra sidan landet. Och när jag väl börjat ville jag inte sluta för det var så himla mycket härligare att prata den där andra dialekten. Det var ytterst motvilligt jag slutade, man vill ju inte uppfattas som korkad men jag skulle kunnat fortsätta prata i all evighet bara för att höra min egen röst. Jag skulle verkligen vilja flytta dit ner, bara för dialekten som är så grymt mycket mysigare! Dags att välja vart man ska studera vidare snart, det drar inte direkt mot Kalix om jag säger så.

Back in time

När jag kom hem idag låg två album från min barndom och väntade på skrivbordet. Den frågan jag fortsätter upprepa efter att jag tittat igenom dem är, vart gick det egentligen snett? En gång i tiden var jag uppenbarligen en ganska gullig liten unge med alla chanser att lyckas i livet.



Men, tiderna förändras och numer grinar jag en skvätt när jag blickar tillbaka på den fina tiden som var när man var liten. Tänk om man fick vara två år igen och stå i en tomtedräkt i köket och fascineras över ett stearinljus. Ja, visst önskar jag.

Ailienvarning!

Skulle gjort MYCKET för att ha photoshop installerat på datorn! Men tillsvidare fortsätter jag kämpa med att retuschera med lilla Picasas begränsade funktioner.



Man kan ju undra lite över hur jag tänkte när jag svepte in mitt huvud med en zebrasjal?!

Pensionär, det nya modet?

Såg just på nyheterna att man i Uppsala börjat anställa pensionärer för vissa typer av jobb, suget är stort efter dem. Visst, jättebra att de får komma och och röra på sig och känna sig behövda ... Men de tar ju jobb från oss yngre som aldrig får någon chans att komma in i arbetslivet! Pensionär, i mina öron innebär det att de gjort sitt och ska kliva åt sidan för oss som är på ingång. Nej, jag tycker det är fel att anställa pensionärer bara för att de anses pålitliga och erfarna, man måste våga lita på oss yngre också för annars finns det inga som kan göra jobbet när den äldre generationen är borta. Vi kommer bli ett gäng inkompetenta, lata stackars soffpotatisar om vi aldrig får chansen att jobba. Trist tycker jag.


Dagens knäppaste

*Jag sitter och läser i en av mina favoritbloggar*
Mi: Öhh, vem är det där? Hon ser ut som dig fast 35 år äldre fast hon vill se ut som 14!
Jag: Ehm ... Hon är ett år yngre än mig!

Tur är det nog att alla bloggare inte vet vad man talar om när inte de hör på. Undrar vad folk tänker/säger när de kollar i min blogg?!

Vilka skuggor ska bort?

Med tanke på att det var fler än en av mina vänner som idag påpekade att bilden jag retuscherade igår på mig själv påminde starkt om en läskig ailien, börjar jag starkt betvivla mina retuscheringsskills. Mi undrade även lika mycket som jag över kommentaren jag fick i bloggen på bildens redigering; att jag borde ta bort de mörka skuggorna under ögonen. Vi undrar, bara de under ögonen eller alla skuggor som finns i ansiktet? För vi tror det kommer se jättekonstigt ut om man bara tar bort dem under ögonen?



Bollan om du ser detta, skulle vara jätteintressant att veta hur du menade! :-)

Retuschering nyupptäckt

Upptäckte just att det faktiskt går att retushera bort småfel med Picasa (googles gratis bildredigeringsprogram). Det tog några minuter att klura ut hur det fungerade, men sedan gick det faktiskt över förväntan. Det är bara att gå under fliken "effekter" och välja "retuschera". Därefter klickar man bara med penseln på det man vill redigera bort, sedan förflyttar man musen över bilden tills man hittar en del av bilden att ertätta den gamla med, och när man funnit rätt klickar man helt enkelt bara en gång till och sedan är det fixat! Fungerar med andra ord lite som kloningsstämpeln i photoshop, lite simplare dock men det duger till enklare ingrepp.







Tänk om jag låtit såhär på riktigt!

La meilleure chose qui existe doit sûrement être la langue! Ecrire des mots exotiques et vraiment les comprendre, je pense que c'est merveilleux. Vient de découvrir que la Grande-français est une belle langue de la pensée. Mais bien sûr je ne parle tant sans vraiment me utilisant à la place de l'Internet pour aider, pour prétendre que je peux :)

Coolt hade det varit!

Översättning:
Det roligaste som finns måste ju ändå vara språk! Att skriva exotiska ord och faktiskt förstå dem, det tycker jag är härligt. Har just upptäckt att just franskan är ett väldigt vackert språk egentligen. Men såklart kan jag inte prata det så mycket egentligen utan använder mig istället av internet som hjälp, för att låtsas att jag kan det :)

Vad tänkte jag på?

Insåg just chockat att jag inte bloggade på hela dagen igår, ruskigt ouppdaterat här alltså! Nej, skämt å sido så fanns det väl säkert någon bra anledning till varför jag inte bloggade. Som till exempel att vi hade jättetrevliga middagsgäster på besök och åt en massa god mat, det borde vara anledning nog att slippa undan andra "förpliktelser", right? :-)

Imorgon börjar praktiken och jag har faktiskt inte en aning om hur jag känner inför det. Eftersom att det innebär att jag måste ta itu med mitt jobbiga projektarbete känns det inte alltför roligt. Att jag inte bestämde mig för att skriva en bok istället, då hade det känts betydligt roligare ... Särskilt med tanke på att min största dröm är att remporter le prix Nobel de littérature! Ibland är jag ganska korkad.

 


Pappa, du borde tagit med mig!

Sist jag hörde av min pappa satt han på en flygplats i Johannesburg i väntan på att få åka vidare till Afrika där han ska befinna sig i ungefär tre veckor. Behöver jag ens förklara hur avundsjuk jag är? Det känns liksom inte alls rättvist att jag ska behöva sitta hemma (alternativt i ett mörkt klassrum) medan han lever loppan i en annan världsdel. Läs: Jobbar, men det låter inte alls lika spännande. I vilket fall som helst ... Jag vill också!


Ge mig en miljon?

Sitter och googlar på "Fly från Skellefteå" i hopp om att hitta en superbillig utlandsresa lagom till novemberlovet. Med tanke på min ekonomi menar jag verkligen superbillig och jag lyckas väl inte jättebra direkt. Men jag orkar knappt göra något i skolan och kommer hem nästan varje dag med huvudvärk, och så ska det inte vara! Jag behöver helt enkelt komma iväg och göra något annat ett tag som bryter vardagen. Bara en vecka eller så kulle nog hjälpa för att få mig tillbaka på banan. Frågan är bara hur i hela friden det ska gå till, för även om jag mot all förmodan faktiskt skulle hitta en billig resa, måste jag få med mig någon att åka med mig också eftersom att jag inte direkt vill fara själv. Alltså, det kommer inte bli av och jag kommer fortsätta deppa över bristen på spänning. This sucks!


Det var tider det! Men vad gör guiden egentligen? :-P

Little Frankie

Nu ska jag och min kära huvudvärk sätta oss ner och skriva en novell om den moderna Frankenstein och hans monster. How lovely!



Eller?

Ta mig härifrån!

För jag vill åka utomlands!!! ♥♥♥

En dundermiss!

Är så grymt besviken på mig själv! Brukar vara den som har stenkoll, men att min första teorilektion på körskolan var idag ... Det hade då helt raderats ur mitt minne i virrvarret av allt annat som skett i kombination med min obeskrivliga trötthet. Inte känns det bättre att jag försöker intala mig själv att jag inte hunnit dit i vilket fall som helst, eftersom att det körde ihop sig i stallet då det blev mycket mer att göra än jag väntat mig. Och att om jag mot all förmodan skulle hunnit, hade jag varit vrålhungrig då jag inte hunnit äta. Men det handlar ju liksom inte om det utan om principen, jag missade en lektion!

I frustrationen över detta kände jag mig tvungen att boka in tre nya körlektioner istället med start imorgon. Inget ont som inte för något gott med sig för dessa tänker jag banne mig inte missa för allt i världen! Men det känns ändå så himla surt att jag missade teoristarten, som att det gör mig till en sämre människa. Ja, det var nog första gången jag missade något, men det känns verkligen som en gång för mycket och jag vägrar insé att ingen är ofelaktig. Vägrar.

Tvkväll

Idag var första avsnittet för säsongen av Halv åtta hos mig! Det är faktiskt en av de få tv-program jag brukar följa, om man bortser från Idol, Melodifestivalen och Matakuten, så jag blev jätteglad när det drog igång igen. Vet inte om det är matlagningen, Helges roliga kommentarer eller hela konceptet som jag tycker så mycket om men det gör jag i alla fall.

Nu sitter jag och halvt om halvt ser på en svensk serie som dragit igång på ettan, verkar handla om ett skilsmässopar som bråkar om en hund, jag undrar om det ska hålla på så i alla tolv avsnitten? Hmm ... Inte det bästa jag sett kanske. Menmen, ska ge det en chans i alla fall och se om det blir mer spännande sen.


Tro på dig själv så gör andra det också tillslut

En sak jag tycker är lite dumt, är att många drar alla kändisbloggare över en kam och placerar dem i ett fack som "dumma och korkade blondiner". Visst kanske många av de som är välkända inom bloggvärlden gör allt för att verka blåsta och på så sätt få läsare, men det finns helt klart undantag också. För en stund sedan läste jag ett av de mest tänkvärda blogginläggen jag någonsin läst, det var både grymt peppande och inspirerande och dessutom kände man bara att det man läste var så himla rätt. Brukar inte vara mycket för att länka, men eftersom att jag önskar att jag själv skrivit detta säger jag bara; LÄS BLONDINBELLAS INLÄGG OM MAGKÄNSLA.

Det handlar kort och gott om att man ska våga tro på sina idéer och genomföra dem, lyssna på sin egen magkänsla istället för att låta sig fällas av andra som säger att "det kan du inte" och "det är ingen bra idé". Om du tycker att det är en bra idé, just go for it! På något sätt går det, det gäller bara att kämpa även i motvind. Och visst är det så att man många gånger slagit ifrån sig en idé efter att någon har sagt att det inte går. Men aldrig mer, nu ska jag banne mig bara lyssna på min egna magkänsla! Det ska ta mig hela vägen vart jag än vill, och därmed basta! 

Vägra acceptera om någon säger att du inte är nog bra. Jag vågar knappt tänka på vad som skulle hänt om jag låtit mig nedslås av min svenskafröken i högstadiet som av någon outgrundlig anledning inte gav mig mer än bara godkänt en termin i åttan. Om jag bara ryckt på axlarna och tänkt "hon har säkert rätt, jag är kass på svenska och på att skriva och borde satsa på något annat", vad fan skulle jag då haft för drömmar idag?! Och det roligaste är att min nuvarande svenskalärare bara har positiva saker att säga till mig. Nej, det finns alltid muppar som inte ser din förmåga och potential att lyckas. De som tror sig veta bäst men definitivt inte gör det. Så vägra tro på den som försöker intala dig att du inte är nog bra för något och som säger att "det klarar du ALDRIG", för du är visst nog bra och om inte annat kan du bli det bara du vill tillräckligt mycket!

Du kan klara precis allt du vill och tar dig för! Lita på det och du kommer nå hur högt som helst.


Humöret på topp

Idag kom en av mina många mostrar på besök, det händer inte så ofta så när det väl händer är det alltid lika trevligt att få träffa någon av dem igen! Det är lite synd att man träffas så grymt sällan egentligen men eftersom att alla bor såpass utspritt är det ju så det blir. Man får glädjas åt de få gånger det blir helt enkelt, för jag har många trevliga släktingar!

Första snön har ju förresten lagt sig som ett täcke över gården idag. Mysigt värre men det lär antagligen bara vara slask kvar imorgon så jag har svårt att glädjas till fullo över den första snön. Vad jag däremot kan glädjas över är att jag har fått praktikplats, på samma ställe som jag och Mi var på sist! Vi ska jobba med våra projektarbeten så det blir helt perfekt. Var ju jätteledsamt när våran praktik där slutade sist och vi fick åka tillbaka till skolan efter fem veckor, så det ska bli kul att återvända till t/r och träffa allt folk igen :-) Dessutom är det ju ett medieföretag och det är ju på ett sådant vi helst ska vara så bättre kan det knappast bli om man bortser från att det kunde varit kul att prova något nytt. Men det kommer fler chanser till det och jag klagar verkligen inte eftersom att jag känner att det kommer bli toppenbra!

Menmen, dags att vara lite social på msn. Ha en fortsatt bra kväll allihopa!

Kommentera mera

Jag har bestämt mig för att jag ska börja kommentera mer i de bloggar jag läser. Vet ju själv hur kul det är när någon äntligen ger respons på något man skrivit, oavsett vad det är. Dessutom känns det ju nästan taskigt att läsa utan att lämna något spår efter sig, för om nu folk faktistk bemödar sig med att uppdatera för sina läsare är det väl kul om läsarna ger något tillbaka. Tänker jag :-) Och det är ju så oerhört enkelt att klicka iväg en kommentar, går så himla fort. Det är lätt värt det!


Kinamat

Har just kommit tillbaka från att ha varit och ätit middag med Joakim, pappa och Helena. Vi hamnade på kinarestaurangen som ligger i samma byggnad som Vintergatan typ. Kan inte säga att jag blev så jätteimponerad, väntetiderna var riktigt långa och personalen stressad, så när vi väl fick vår mat fick jag fel till att börja med. Tog friterade jätteräkor med ris, sötsur sås och lite grönsaker, och sorbet till efterrätt vilket var okej men inte mer. Visserligen kan de långa väntetiderna ha berott på att tydligen jättemånga skulle äta där innan hockeyn som är ikväll. Men ändå, vi kom typ halv fem och var inte klara förrän sex trots att vi inte alls åt länge, känns inte helt okej då man är jättehungrig och vill äta. Dock trevligt sällskap och det gör ju så mycket! :-)


...

Deppar. Känner mig oälskad. Allmänt låg. Funderar över hur jag uppfattas av andra. Inte nöjd med vad jag kommer fram till. Funderar på att radera bloggen. Ändrar mig. Raderar apberget istället. Och freewebshemsidan. Funderar på bloggen igen. Låten den vara kvar. Undrar varför egentligen. Ingen läser ändå.

Känner mig lite mer oälskad. Ogillar mig själv. Inget ljus i tunneln. Väldigt låg. Vill göra något. Har inget att göra. Folk fikar på nedervåningen. Är inte där. Sänder iväg en önskning till en högre makt. Flera önskningar faktiskt.

Vill vara älskad
. Ha snygg stil. Vara beundrad. Och omtyckt. Bada i vänner. Ha ett spännande liv. Förmågan att tala. Våga kasta ut mina känslor till vem som helst. Ge någon bitar ur mitt liv. Stora bitar. Få något tillbaka. Fast det får man nog. Vill våga allt. Allt jag vill. Och lite till.


Låta bli att deppa på nätet. Leva i nuet. Slippa uppleva att personer som betytt mycket för mig. Inte känner detsamma. Sätta spår. Göra intryck. Bli någon. Som syns. Och blir ihågkommen. På ett bra sätt. Inte bara vara en i mängden. Utan någon speciell. Bara lite extra trevlig sådär. Lite häftig kanske. Bli omtyckt.

Frågan är. I vilket liv. Och vilken tid. Det kan ske. Just nu. Inte troligt. Tio år? Tjugo? Trettio? Fyrtio? Femtio? Kanske. Eller aldrig.


Jag undrar. Kan man ändra. Den man är. Uppfattningen man gett folk om en. Deras syn på hur man är. Man kan hoppas. För jag tror. Det är ganska kört annars. När man inte gjort något bra intryck. Eller inget alls.


Bästa helgen på ett tag!

Hade en så grymt trevlig kväll igår! Började med middag med familjen på restaurangen MS Norway som ligger mittemot Scandic och som jag varmt kan rekommendera! Tog deras helgerbjudande som bestod av en laxtoast till förrätt, fläskfilé med cognacsås och potatisgratäng till varmrätt och glass med björnbär och grädde till efterrätt. Hela middagen var som en enda lång orgasm för munnen, helt gudomligt alltså! På det var personalen dessutom hur trevliga och mysiga som helst och lokalerna var lite sådär härligt båtinspirerade, och som pricken över i:et spelades det enbart bra musik där och det var alltifrån svenska klassiker till gamla godingar som Suspicious minds. Om vi ska tala prismässigt är det väl inte direkt så man går ut och äter där varje helg, men jag lovar att det var värt varenda liten krona och jag kan bara säga att jag redan längtar dit igen!

Vidare blev klassfesten över förväntan. Jag tror det bara var tre stycken som inte kom eller något sådant, men vi som kom hade i alla fall roligt om än många var en aning trötta. For hem kring halv ettiden och det var nog tur det så att jag är pigg och utvilad idag när det kommer vara full aktivitet hos oss hela dagen pga. födelsedagsbarnet som fyller 50 år idag. Grattis Lasse!



Jag och några i klassen. Mi fotade tror jag :-)

Mot kvällen någon gång ska jag och min bror möta upp vår kära pappa och hans trevliga "flickvän" som är på danshelg här i stan, och så ska vi gå ut och äta någonstanns. Känner att jag verkligen gillar all aktivitet som pågår i mitt liv just nu :-)


Tagga tagga tagga!



Nu är jag redo för utemiddag med familjen och klassfest! Kvällen kan knappast bli bättre? :-)


Kanske dö eller kanske dö?

Idag ska lappen om svininfluensevaccin lämnas in. Lämnar man inte in den idag får man inget vaccin, inget skydd. Men jag är fortfarande i valet och kvalet om jag ska ta det, så jag googlade runt lite om det. I 1 av 10 000 fall läste jag, kan biverkningarna bli förlamning eller död. Det verkar således vara farligare att ta vaccinet än att låta bli?! Jag tror som sagt inte att jag kommer dö av själva sjukdomen, men man vet ju aldrig säkert. Åh! Vet inte hur jag ska göra!

Lucky cookie

Jag tog en "lyckokaka" på facebook idag och den sa följande:

To be good enough, is not enough,
when you dream of being great.

Det kändes verkligen som att den var skriven till mig! Precis så känns det ju!

RSS 2.0