För ovanlighetens skull ...

Vet inte hur aktiv jag kommer vara här. Har hoppat in på en lättsam, fräsch blogg där jag inte skriver så mycket om mina dagar iofs. Men det återstår väl att se om jag använder denna också ändå, till det jag utelämnar i den andra bloggen :-)

Men om nu någon vill se vilka kläder jag drömmer om eller läsa om när jag babblar på om mina intressen, då går det att klicka här.

Jag vill ha en egen måne, som jag kan åka till


Update

Jag känner verkligen hur superdålig jag är på att uppdatera nuförtiden, men jag har helt enkelt ingen motivation till att blogga här. Men wellwell, en kort uppdatering av läget när jag nu sitter på praktiken och väntar på att nudelsoppan ska bli klar, det kan jag väl bemöda mig med :-)

Praktikens tre veckor har susat förbi i rasande fart och idag är sista dagen, helt sjukt! Har ju dessutom hunnit med att i onsdags rida min första ridlektion på flera år, helt knasigt hur fort en lektion tar slut, men fler ska det bli helt klart. Mycket mer än ridning och praktik har jag nog i ärlighetens namn inte hunnit med ...

Men ikväll, då blir det dans i Skelleftehamn och imorgon bär det av för ett besök på Piteå havsbad. Sedan väntar en ännu oplanerad sportlovsvecka, men jag håller tummarna för att den inte ska förbli så. Ska då allraminst se till att ha gått på bio och sett Alice i Underlandet, den verkar bra!

Att vara påväg

Varje dag innan och efter praktiken sitter jag och väntar i vänthallen på busstationen. Brukar studera människorna som kommer in där, var och en med sin egen historia. Ibland kommer det in några som pratar ett främmande språk, kanske är de turister. Ibland kommer någon med mycket packning, som är påväg någonstans, bort eller kanske hem?

Varje dag önskar jag att jag var en av dem som var påväg någonstans. Vill bara hoppa på en buss, ett flyg, ett tåg ... Och bara åka bort, för att få känslan av att komma någonvart. Det känns som att jag står och trampar i samma gamla spår dagarna i ända, det händer liksom inte mycket i mitt liv och det känns inte som att det går framåt.

Kanske borde jag slå mig till ro och acceptera situationen som den är. Men jag vill faktiskt inte det, jag vill vara ute på vägarna i livets resa. Se, upptäcka och växa som människa. Någon annanstans, var som helst som inte är hemma.


Vinnare av melodifestivalen 2010 om jag får bestämma

De är bara otroliga helt enkelt! ♥

Skellefteå City ...Älskar bilden, tycker den ser så mysig ut! :-D

RSS 2.0