8 Anledningar att blogga på Dansmaffian

- Man står med bland de senaste inläggen över en vecka efter att man bloggade.

- Det är inte överdrivet många som uppdaterar i sina bloggar överdrivet ofta, bara tillräckligt för att man ska kunna läsa alla inlägg som skrivs och känna att man läst lagomt mycket när man är klar.

- Det finns dock många medlemmar som läser bloggar. Jag har fått ca 780 träffar på mitt inlägg!

- Man kan påverka hur många läsare ens blogginlägg får genom att skriva intressanta rubriker som får folk intresserade. "Så var dansoskulden förlorad ..." eller "gummi på dans" och du är garanterad ett läsarantal på över 700. Minst!


- Att kommentera känns helt naturligt och är något man, och andra, inte drar sig för att göra.


- Folk är mycket trevliga, i alla fall de jag stött på, de ger en tips osv. och stämningen känns faktiskt ganska familjär. Efter ett tag börjar man känna igen namnen på de som uppdaterar bloggen ofta!


- Bloggarna är oftast avgränsade till att handla om just specialämnet på sidan. Det vill säga, dans. Folk delar med sig av sina upplevelser och tankar. Ibland smyger sig ett och annat icke dansrelaterat inlägg in också, men när det väl sker är det bara trevligt.

- Förutom bloggar finns det även artiklar och krönikor, en lista över kommande danser, diskussionsforum, bildgalleri samt mycket annat spännande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0